Trajnimi për intervistuesit të cilët do jenë në terren për të njohur anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bashkinë Shijak.

Trajnimi për intervistuesit të cilët do jenë në terren për të njohur anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bashkinë Shijak.

Trajnimi për intervistuesit të cilët do jenë në terren për të njohur anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bashkinë Shijak. Intervistuesit do të jenë përgj

Grupi i punës duke diskutuar metodologjinë e monitorimit të takimeve të këshillit bashkiak
Dëshironi të lexoni se çfarë është diskutuar sot në mbledhjen e këshillit bashkiak Shijak?

Trajnimi për intervistuesit të cilët do jenë në terren për të njohur anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bashkinë Shijak. Intervistuesit do të jenë përgjatë një jave në kontakt me ta për të grumbulluar informacion mbi eksperiencën profesionale, rolin e tyre në Këshillin Bashkiak, pjesëmarrjen tyre në departamente të ndryshme konsultuese etj. Ky trajnim vjen në kuadër të projektit “Rritja e llogaridhënies dhe përgjegjshmërisë së përfaqësuesve vendor në Shijak ” mbështetje financiare nga Delegacioni European në Shqipëri,Fondi CIVILISC Instrumenti i Shoqërisë Civile kundër korrupsionit, IDMAlbania, zbatuar nga CSDC Durres.
#Rritjaellogaridhenies
#PergjegjshmeriaePerfaqesuesveVendor
#CSDCDurres
#FondiCIVILISC
#IDMAlbania

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0