“Rritja e llogaridhënies dhe përgjegjshmërisë së përfaqësuesve vendorë në Shijak”

“Rritja e llogaridhënies dhe përgjegjshmërisë së përfaqësuesve vendorë në Shijak”

Periudha e zbatimit: Maj 2017- ne vazhdim Donator: Delegacioni Europian në Shqipëri, Fondi CIVILISC, Instrumenti i Shoqërisë Civile kundër Korrupsionit.

Titulli i projektit: Formimi i Liderëve Rinor për Mobilizim Komunitar

Periudha e zbatimit: Maj 2017- ne vazhdim

Donator: Delegacioni Europian në Shqipëri, Fondi CIVILISC, Instrumenti i Shoqërisë Civile kundër Korrupsionit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0