Titulli i projektit: Formimi i Liderëve Rinor për Mobilizim Komunitar

Periudha e implementimit : Shkurt 2016-në vazhdim Donator: Olof Palme International Center, Qeveria Suedeze

“Rritja e llogaridhënies dhe përgjegjshmërisë së përfaqësuesve vendorë në Shijak”

Periudha e implementimit : Shkurt 2016-në vazhdim

Donator: Olof Palme International Center, Qeveria Suedeze

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0