Category: Projekte ne vazhdim

“Rritja e llogaridhënies dhe përgjegjshmërisë së përfaqësuesve vendorë në Shijak”

“Rritja e llogaridhënies dhe përgjegjshmërisë së përfaqësuesve vendorë në Shijak”

Periudha e zbatimit: Maj 2017- ne vazhdim Donator: Delegacioni Europian në Shqipëri, Fondi CIVILISC, Instrumenti i Shoqërisë Civile kundër Korrupsi ...

Titulli i projektit: Formimi i Liderëve Rinor për Mobilizim Komunitar

Periudha e implementimit : Shkurt 2016-në vazhdim Donator: Olof Palme International Center, Qeveria Suedeze ...
2 / 2 POSTS